Camilla är entreprenör och grundare av ett flertal bolag och organisationer. Hon har en bakgrund inom affärsutveckling och produktdesign. Mest känd är hon för varumärket och innovationen Pluring som hon tog fram redan 2001 och som ligger till grund för den plastindustri som idag exporterar sina produkter världen över och samarbetar med en mängd globala bolag. Camilla har en talang för att se och identifiera affärsmöjligheter i kombination med erfarenhet av bolagsbyggande, ledarskap, innovation och industriellproduktion har det gett henne många intressanta uppdrag.

Hon har tidigare varit VD för Enactus (SIFE) Sverige, en internationell organisation med verksamhet i över 50 länder. Camilla har grundat och är VD för organisationen Business Challenge som samlar ett unikt nätverk av seniora ledare, entreprenörer, investerare och experter. De senaste åren har Camilla fokuserat sitt arbete på affärsutveckling och har arbetat med ett hundratal bolag. Med fokus på digitalatrender, innovation och entreprenörskap.

Camilla har arbetat med några av världens mest framstående ledare och haft flera internationella uppdrag. Hon har även arbetat på börsnoterade företag så som H&M samt Husqvarna. Hon har en BBA från Jönköping International Business School (JIBS) med inriktning på management & innovation och har även studerat design vid Textilhögskolan i Borås. Camilla har stor kunskap och gedigen erfarenhet av den svenska start-up scenen, innovation, digitalisering och ledarskap i förändring samt av 80- och 90-talist generationerna. Hon har lång erfarenhet av att analysera affärsidéer och affärsmodeller samt att utforma och realisera strategier. Hon arbetar som senior advisor inom dessa områden gentemot flera aktörer både myndigheter, organisationer och det privata näringslivet.

Camilla har över 15 års erfarenhet från en av världens hetaste startup scener och har under många år arbetat med några av världens främsta företagsledare. Med en fot bland de senaste trenderna och tekniken och en fot i det etablerade näringslivet har hon byggt ett unikt nätverk inom näringslivet bestående av erfarna toppledare, framstående entreprenörer, investerare och experter.