Föreläsare & Moderator

Heja oss! Camilla är en av de mest bokade talarna 2017!!!

Tidigare uppdragsgivare:
The European Union, The European Commision, Svenskt Näringsliv, Uppsala Universitet, Anders Walls Stiftelser, Beautiful Business, Tillväxtverket, Industrifonden, Almi, Post Davos Nordic Forum, Stockholms Universitet, International Small Business Conference, Ung Företagsamhet,Venture Cup, EMAX Nordic, Konsumtions Föreningen (KF), Arbetets Museum, Nyföretagar Centrum, Internationella Handelshögskolan, Nackademin, Sveriges Radio, KomTek, Södertälje kommun, European Business Summit, Investor, Vox PR, Swedbank, YUMP, Entrepreneurs Academy, Kunskapsskolan, Mera Media AB, Idétåget - Ungas Innovationskraft
Näringsdepartementet, The Chamber of Commerce UK, Länstyrelsen, Winnet, Forum för Välfärd, Berghs School of Communications, Destination Södertälje, Institutet för Personalutveckling, Växjö Näringslivs Nätverk, Luleå Ski&Business, Kontaktdagarna, Academic Work, Tillväxtdagarna Linköping, Sveriges Television, NasdaqOMX, Sveriges Ingenjörer, PwC, Företagarna, Civilekon och många fler...

_________________________

Föreläsningar

Camilla Ljunggren är en flitigt anlitad innovationsexpert och mycket uppskattad föreläsare både i Sverige, Europa och världen.

Hur kan man använda sig av entreprenörskap, kreativitet och innovation för att bygga effektivare och konkurrenskraftiga organisationer, behålla och attrahera talang? Med drivkraft, ödmjukhet och humor förklarar hon hur små startups lyckas springa om multinationella storbolag. Som en av Sveriges största talanger inom näringslivet delar Camilla med sig av sina erfarenheter och sin syn på karriär. Genom sina inspirationsföreläsningar motiverar hon alltifrån skolelever till företagsledare att ta tillvara på möjligheter. 
Hon är en van föredragshållare och föreläser ofta hos företag, näringslivsorganisationer, myndigheter, nätverk och utbildningsinstanser både på svenska och engelska.Varje uppdrag skräddarsys efter kundens önskemål och målgrupp.  

Exempel på föreläsningar, boka en eller en paketlösning.

>The career advice you probably didn’t get - Camilla har gjort en kometkarriär och hunnit göra mer än de flesta hinner med under ett helt arbetsliv. Den här inspirationsföreläsningen passar dig som vill ha ett arbetsliv du aldrig vill ta semester ifrån, oavsett om du är student och i början av din karriär om du är young professional, dig som driver eget företag eller dig som är anställd eller om du är ledare för en global organisation. 

>Think like a startup - hur kan små startups lyckas springa om multinationella storbolag? Vad kan företag & organisationer
    lära sig av startups sätt att arbeta. Bygg konkurrenskraftiga organisationer - innovation kanske viktigare än någonsin!
    Attrahera och behåll talang & kompetens - värderingar, organisationsstrukturer, ledarskapets betydelse för generation X&Y.
    Think like a startup passar alla typer av organisationer och målgrupper.

>Walk the Talk - innovationsworkshop - här arbetar vi med konkreta processer och verktyg för att komma igång med innovation och förändring i praktiken. 

Moderator

Att låta en moderator leda en konferens eller en paneldebatt kan vara ett klokt strategiskt val. Moderatorns uppdrag är att hålla ihop alla delarna i konferensprogrammet och är själv länken mellan dem. Moderatorn ska se till att det som avhandlas når ut ordentligt till dem som lyssnar genom att skapa en atmosfär och aktivera deltagarna. En moderators roll är att få andra att bli lite duktigare och prestera lite bättre samt att leda konferensen och processen framåt.

Camilla är en aktiv moderator med glimten i ögat vilket resulterar i en mer engagerat deltagande och en effektivare konferens. Hon ser på moderator rollen som auktoritär men man ska aldrig ta över det är talarna som sätter sin glans och sin kunskap på konferensens/paneldebattens eller seminariets agenda. Hon är van att moderera såväl erfarna som oerfarna talare. Hon har modererat både ministersamtal till samtal mellan globala företagsledare, men också mindre event och seminarier. Camilla tar  moderator uppdrag av olika slag. Både att leda galor och prisutdelningar som konferencier samt att som moderator leda heldagskonferenser, kortare seminarier, paneldebatter & diskussioner.

Några uppdragsgivare

Kunder: