ALMEDALEN

Almedalsveckan inleddes med att Expressen listade de 150 hetaste namnen på plats under veckan och Camilla var i sällskap med topp politiker som Centerparti ledaren Annie Lööf, finansminsiter Magdalena Andersson och näringslivspersoner så som Clarions ägare Petter Stordalen, SEB's VD Johan Torgeby, Stora Ensos koncernchef Karl-Henrik Sundtsröm och Svenskt Näringslivs VD Carola Lemne. Under veckan medverkade Camilla i paneldiskussioner och modererade ett antal seminarier på teman så som digitalisering,  ledarskap och innovation. Vi arrangerar även event för några av våra kunder på plats i Almedalen. Ett av dem på temat Framtidens mat där ett 10-tal kvinnliga foodtech entreprenörer samtalade med Axel Johnson koncernens VD Mia Brunell Livfors och ordförande Caroline Berg som uppmärksammades med en artikel i Dagens Industri

Nyhetsarkiv

Senaste nyheter